KATEGORI

Products Bintang

Babagan awake dhewe

Wuqiang County Huili fiberglass Co. Ltd, iki diadegaké ing taun 2008, lan dumunung ing wuqiang kabupaten, hengshui, Hebei China. Ing basa produksi paling gedhe saka taun fiberglass jendhela screen.With pembangunan, wis dadi perusahaan terpadu karo riset lan pangembangan, produksi, dodolan, ekspor lan kerjasama. Kanthi mesin pengawasan kain gedhe, mesin mbentuk lan produksi majeng medium-ukuran peralatan liyane.

 

Read More

News & Events


Tampilan Online Chat!