fiberglass roving

We sing komprehensif aturan sawetara unparalleled saka Direct roving. The roving ditawakake kita wis label dening personel deft kita, sing nggawe manawa iki ing par karo standar industri glethakaken. roving sing ana sumadhiya nèng specifications mawarni-warni. Saliyane iki, kita klien rego bisa duwe manfaat iki roving saka kita specifications beda ing prices Highly terjangkau.

 Uploaded kita produk kualitas unggul kalebu koleksi eksklusif saka Serat roving. roving The ana sing label dening profesional trampil kita nggunakake bahan kualitas paling apik sing kita procure saka vendor paling sah saka industri. Uga, iki dirancang ing par karo aturan kualitas industri lan sing digawe kasedhiya ing macem-macem ukuran ing tarif paling cukup.

 Produk sing cocok kanggo kabeh jinis FRP awake. Produk khas sing kursi, water tank, onderdil mobil, bahan bangunan, wares resikan, tank panyimpenan lan ing. Saben muter roving langsung panutup dening membran shrinkage utawa teken membran, banjur diselehake ing kothak karton utawa nyetel ing pallet. Saben pallet bisa tumpukan 48 utawa 64 nggulung. Saben bobot muter iku 15-18kg. Punika bisa nambah muter bobot miturut syarat customer. Pallet tumpukan ora bakal luwih saka 2 lapisan, kothak karton bakal ora dadi luwih saka 5 lapisan.

 


Post wektu: Apr-28-2018

Tampilan Online Chat!