fiberglass roving

Fiberglass roving langsung ditutupi karo sizing basis silane lan kompatibel karo resin unsaturated, resin vinyl, lan resin epoxy. Iku digunakake kanggo gawé Gratings, macem-macem lan kesatuan profil.

Fitur Product:

1. fuzz Minimal sak Processing
2. Fast udan-metu lan udan-liwat
3. sawur serat Good lan mechanical gabungan dhuwur
4. Lembaran sing gampang dibukak kanggo mbabarake filamen sing karo paling tithik apa
5. High kekuatan
6. Malah mbayari tension
7. rendah, abrasion garing liwat creel TCTerms kontak

utama Efesus kalebu Pabrik pipo FRP saka macem-macem dhiameter, pipes-dhuwur meksa kanggo arepe Petroleum, prau meksa, nawakke panyimpenan, lan, bahan jampel kayata kesatuan sarana lan tabung jampel.

 

fiberglass roving - Iki produk sing macem-macem ends saka serat dadi (free splice) tenunan filament diproses dhateng reels baja dhuwur kapasitas. Balak kaca Specialty Komplek ing alam lan mbutuhake kahanan Processing pas. Produk iki kasedhiya ing serat kayata Kevlar lan ARAMIDS liyane. Nggunakake utama ing kabel kontak automotive minangka bahan inti lan kabel telekomunikasi. Fiberglass balak kurban kabel kabel pasar kualitas dhuwur, kanthi kinerja dhuwur lan biaya-efektif.

Fiberglass roving jenis serat kaca khusus sing bisa nolak erosi saka bahan kimia alkalin kayata semen. Bisa digunakake kanggo gawe kuat semen (GRC), gypsum lan bahan anorganik lan organik liya, lan becik kanggo baja lan asbes ing non-mbukak-prewangan komponen semen alternatif. kinerja Product ing baris karo standar nasional lan industri, resistance alkali kanggo ketemu Amerika Serikat PCI (Prestressed Concrete Society) lan syarat GRC Association International.

Direct roving kompatibel karo resins thermosetting, kayata polyester unsaturated, vinyl ester, epoxy lan resins phenolic. 

Direct roving iki digunakake digunakake kanggo widing filament lan Pultrusion, prodhuksi dirajut roving lan rasukan multiaxial. Aplikasi duwe pipo FRP, prau meksa, grille, nawakke kimia lan ing.


Post wektu: Apr-28-2018

Tampilan Online Chat!