fiberglass patches Diposaken layar jendhela

Jeneng Produk: fiberglass layar jendhela patches repair

Pambuka Brief kanggo Produk:

fiberglass jendhela patches Diposaken layar digawe saka plastik-ditutupi serat kaca monofil liwat Weaving lan panas setelan. Iku materi becik kanggo fly-bukti, lemut-bukti lan ventilasi ing bangunan industri lan sipil, kang nduweni kaluwihan pinunjul kayata geni-bukti, tahan korosi, tahan kadhemen, tahan panas, kang ora teyeng, pindhah moldy utawa pindhah dipangan renget, lan gampang kanggo ngresiki lan wisuh karo struktur sing stabil, ventilasi seng di pengeni, urip dawa layanan, kekuatan dhuwur lan mlengkung-tahan etc ..

Specifications saka Produk: patches repair fiberglass layar jendhela

20 dening 20 bolong / inch, 20 dening 18 bolong / inch, 18 dening 18 bolong / inch, 18 dening 16 bolong / inch, 18 dening 14 bolong / inch, 16 dening 16 bolong / inch, 16 dening 14 bolong / inch, 14 dening 14 bolong / inch etc.

Werna saka Produk: Gray, Black, Putih, Ijo, Kuning lan semu putih.

Lebar Produk: 5 "-114".

Wigati: Ing werna, jembaré lan dawa ing nggulung bisa digunakake selaras lan diproses miturut syarat klien.

 


Post wektu: Apr-28-2018

Tampilan Online Chat!