Fiberglass patches Diposaken layar jendhela

Fiberglass layar jendhela repair patch uga dijenengi Fiberglass Diposaken layar Kit, Self Stick layar Patch, repair layar patch, fiberglass layar patch.

Tape digawe patches fiberglass digunakake kanggo bolongan Diposaken lan nangis ing layar jendhela utawa Pintu. Ora pribadi dibutuhake. 5 Pack Material: Fiberglass Warna: Areng Self kelet layar repair patch Reach: 3 "Jembar: 3" digunakake kanggo ndandani bolongan lan nangis ing layar jendhela utawa Pintu Ora pribadi dibutuhake. Carded.

Carane ndandani layar ambruk

1: Cut metu bolongan

Cut menyang bolongan kothak watara luh nggunakake lurus lan piso sarana cetha. Tansah bolongan minangka cilik minangka bisa lan ninggalake ing paling 1/2 ing. Layar lawas jejere pigura logam.

 

2: Glue ing tembelan

Cut patch fiberglass layar sing bakal puteran 1/2 ing. Liwat saben pojok. Lay kertas lilin ing layar jendhela supaya lim saka tancep kanggo workbench ing. Centro tembelan liwat bolongan, aplikasi manik lim sak bolongan, lan nyebar lim liwat patch lan jendhela layar nggunakake kelet kayu warata.

Yen sampeyan lagi eneg karo mosquitoes buzzing ngubengi sirah lan tetep kowe eling kabeh wengi, babagan carane mbenakake layar? Patches bakal katon lan bisa katon dicokot tacky, supaya yen luh gedhe utawa layar ing wilayah Highly katon, ngganti layar kabeh. Yen ora, njupuk 20 menit lan mung tembelan bolongan.

Yen layar ora fiberglass (iku bakal aran kaya kain), tuku 1/2 ft. Of fiberglass anyar screening mati muter ing nyimpen hardware utawa tengah ngarep utawa takon kanggo cutoffs cilik sawetara. Uga Pick munggah salah siji lim adhedhasar karet utawa Super Glue Gel. Banjur tindakake Photos 1 lan 2. Tombol kanggo ndandani cantik wis nyekeli lurus ing tightly marang workbench supaya sampeyan bisa nggawe potongan resik (Photo 1).

Yen sampeyan wis tak layar aluminium karo bolongan cilik, tuku kit patch ing nyimpen hardware utawa tengah ngarep. Iku bakal ngandhut sawetara precut 1-1 / 2-in. patches karo pancingan preformed sing nggancaraken langsung kanggo layar.


Post wektu: Apr-28-2018

Tampilan Online Chat!