Polyester lipit Mesh Kanggo Plisse

Pengenalan Fiberglass & Polyester lipit bolong kanggo Plisse System:

Bolong pleated digawe saka serat lan werna polyester.The ireng lan werna abu-abu biasane sing ngijini liyane permeation cahya lan ndadekake kamar luwih padhang.

Punika saenipun cocog kanggo ngusapake plisse sistem layar serangga paling anyar kanggo lawang lan jendhela.

Nalika ora dienggo, iku gampang disimpen adoh menyang omah protèktif sing tansah bolong resik, siro lan aman saka karusakan.

Butuh sethitik kamar ing sisih jendhela utawa lawang, nggawe lawang lan jendhela sudhut. layar dilakokno lancar lan aman. Ana pasukan retracting lan iku gampang kanggo anak kanggo mbukak.

Wigati: bolong iki bukti geni, nalika ana geni, iku luwih aman saka materi liyane.

Keterangan saka Fiberglass & Polyester lipit bolong kanggo Plisse System:

Material: 60% PVC, 21% Polyester, 19% Fiberglass

Lempitan Dhuwur: 15-20mm

Kapadhetan: 18 * 16 / inch

Bobot: 100g / M2;

diameteripun Benang: 0.28-0.32mm

Werna: Gray lan ireng

ukuran standar: 1.8M, 2.0M, 2.3M, 2.4M, 2.5M, 2.7m, 3.0M

Standard dawa: 30m

Polyester lipit bolong kanggo Plisse


Post wektu: Apr-28-2018

Tampilan Online Chat!