фиберглас скитнически

Ние сме сеопфатно нуди исклучителни спектар на директни скитнически. Скитнически понудени од наша страна е пациентот од страна на нашите вешти кадри, кои бидете сигурни дека тоа е во par со индустријата поставени стандарди. Понудените скитнически е достапен во различни спецификации. Во прилог на ова, нашите ценети клиенти може да се искористат овој скитнически од нас во различни спецификации во многу пристапни цени.

 Нашата палета на супериорен квалитет на производи вклучува ексклузивна колекција на влакна скитнически. Понудените скитнически се исткаени од страна на нашите квалификувани професионалци користење на најдобар квалитет на материјали кои ги набави од повеќето овластени продавачи на индустријата. Исто така, тие се дизајнирани во par со нормите за квалитет на индустријата и се достапни во различни големини на повеќето разумни цени.

 На производи се погодни за сите видови на FRP силите. Типичните производи се седишта, резервоарот за вода, автомобилски делови, градежни материјали, санитарни производи, резервоарот за складирање и така натаму. Секој директен скитнически ролна покривање со собирање мембрана или цртеж мембрана, потоа се става во картонска кутија или во собата на палети. Секоја палета може да се стек 48 или 64 ролни. Секоја тежина тек е 15-18kg. Тоа е може да зголемување на тежината се тркалаат во согласност со барањата на клиентите. Палета магацинот не треба да биде поголема од 2 слоеви, картонска кутија ќе нема да биде повисока од 5 слоја.

 


Време на мислењето: Април-28-2018

WhatsApp Онлајн Chat!