Pleated полиестер мрежа за Plisse

Воведување на фиберглас и полиестер Pleated мрежа за Plisse систем:

На pleated мрежа е направена од фиберглас и polyester.The боја е црна и сива нормално кој им овозможува на повеќе светлина проникнување и прави простор повеќе светла.

Тоа е совршено прилагоден за најновата лизгачки plisse систем инсекти екран за врати и прозори.

Кога не е во употреба, тоа е лесно да се чуваат подалеку во заштитното куќиште што ги држи на решетката чиста, невидливи и безбедни од оштетување.

Таа ги зема малку простор на страната на прозорец или врата, со што широко вратата и прозорецот. На екранот е управувана непречено и безбедно. Нема повлекување на сила и тоа е лесно за деца да се отвори.

Забелешка: оваа мрежа е оган доказ, кога има оган, тоа е повеќе безбеден од било кој друг материјал.

Спецификација на стаклени влакна и полиестер Pleated мрежа за Plisse систем:

Материјал: PVC 60%, 21% полиестер, 19% стаклени влакна

Укината Висина: 15-20mm

Густина: 18 * 16 / инч

Тежина: 100g / m2;

дијаметар предиво: 0.28-0.32mm

Бои: сива и црна

Стандардни димензии: 1,8, 2,0, 2,3, 2,4, 2,5, 2,7, 3.0 m

Стандардна должина: 30

Pleated полиестер мрежа за Plisse


Време на мислењето: Април-28-2018

WhatsApp Онлајн Chat!