Tekstil me fije qelqi roving

Ne jemi tërësisht duke ofruar një gamë të pashembullt të drejtpërdrejtë roving. Roving ofruar nga ne është weaved nga personeli ynë i shkathët, të cilët bëjnë të sigurt se kjo është në të njëjtin nivel me standardet e industrisë hedhur. Roving ofruar është në dispozicion në specifikimet të ndryshme. Përveç kësaj, klientët tanë me vlerë mund të mbrojnë këtë roving nga ne në specifika të ndryshme me çmime shumë të volitshme.

 array jonë e produkteve të cilësisë së lartë përfshin një koleksion ekskluzive e Fiber Roving. Roving ofruara janë weaved nga profesionistët tanë të aftë duke përdorur materiale të cilësisë më të mirë që ne prokurimin nga shitësit më të autorizuar të industrisë. Gjithashtu, këto janë të dizajnuara në të njëjtin nivel me normat e cilësisë së industrisë dhe janë vënë në dispozicion në madhësive të ndryshme në normat më të arsyeshme.

 Produktet janë të përshtatshme për të gjitha llojet e FRP byk. Produktet tipike janë vende, rezervuar uji, pjesëve të automobilave, materialeve të ndërtimit, mallra sanitare, tank storage dhe kështu me radhë. Çdo roll drejtpërdrejtë roving mbulon me cipë tkurrje ose vizatim membrana, pastaj vendoset në kuti kartoni apo vendosur në paletë. Secili paletë mund pirg 48 ose 64 rrotullon. Çdo pesha roll është 15-18kg. Ajo është e mund të rritur peshën roll sipas kërkesave të konsumatorëve. Pallet rafte nuk do të jetë më e lartë se 2 shtresa, kuti kartoni nuk do të jetë më e lartë se 5 shtresa.

 


Ora Post: Apr-28-2018

WhatsApp Online Chat!