Tekstil me fije qelqi roving

Fiberglass roving direkt është e veshur me nje sizing silanit të bazuar në dhe në përputhje me rrëshirë pangopura, rrëshirë vinyl, dhe rrëshirë epokside. Ajo përdoret për të prodhuar gratings, shufra dhe profile të ndryshme.

Features produktit:

1. fuzz Minimal gjatë përpunimit
2. Fast lagësht-jashtë dhe i lagësht-përmes
3. shpërndarje të mirë fibra dhe të lartë të pronave të përbërë mekanike
4. fillesat hapen lehtësisht të vë në dukje filamente tyre me minimale pune
5. forca të lartë
6. Edhe pagim tension
7. shkalla e ulët e konsumuarit thatë mbi pikat e kontaktit kaçile për peshk

Përdorimet kryesore përfshijnë prodhimin e gypave FRP të diametra të ndryshme, tuba presion të lartë për të tranzicioneve të naftës, enëve nën presion, tanket e magazinimit, dhe, materialeve izoluese të tilla si shufra të shërbimeve dhe tub izolim.

 

Tekstil me fije qelqi roving - Këto produkte janë skajet shumta nga lesh xhami të vazhdueshme (me thurje të lirë) fije e hollë të përpunuara mbi lëkundet çelikut me kapacitet të lartë. Përforcime qelqi Specialty janë komplekse në natyrë dhe kërkojnë kushte të sakta të përpunimit. Ky produkt është në dispozicion në fibra të tilla si Kevlar dhe aramids tjera. Përdorimi i tyre kryesor është në telat ndezjen automobilave si një material bazë dhe kabllot e telekomunikacionit. Përforcimet e tekstil me fije qelqi ofrojnë tela dhe kabllo tregut cilësi të lartë, performancë të lartë dhe kosto-efektive.

Tekstil me fije qelqi roving është një lloj i veçantë fibër qelqi që mund të të rezistojë erozionin e substancave alkaline të tilla si çimento. Ajo mund të përdoret për të përforcuar çimento (GRC), gips dhe materiale të tjera inorganike dhe organike, dhe kjo është ideale për çelik dhe asbestit në jo-load-duke komponentëve çimento alternativa. performancën e produktit në përputhje me standardet kombëtare dhe të industrisë, rezistenca alkali për të përmbushur në Shtetet e Bashkuara PCI (Prestressed Shoqëria Concrete) dhe kërkesat e GRC Shoqatës Ndërkombëtare.

Roving direkt është në përputhje me rrëshira thermosetting, të tilla si poliesteri pangopura, vinyl ester, epoxy dhe rrëshira fenolike. 

Roving drejtpërdrejtë është përdorur gjerësisht për widing hollë dhe Pultrusion, prodhimin roving endura dhe pëlhura multiaxial. Aplikimi kanë tuba FRP, enëve nën presion, grilë, tanke kimike dhe kështu me radhë.


Ora Post: Apr-28-2018

WhatsApp Online Chat!