kategori

Produk Artikel

Tentang Kami

Wuqiang County Huili orat Co. Ltd, didirikan dina 2008, sarta ieu lokasina di wuqiang county, hengshui, Hebei china. Dasar produksi pangbadagna taun orat jandela screen.With pembangunan, geus jadi hiji perusahaan terpadu kalayan panalungtikan sarta pamekaran, produksi, jualan, ékspor sarta gawé babarengan. Ku mesin inspeksi lawon badag, mesin shaping jeung produksi canggih sedeng-ukuran alat lianna.

 

Maca deui

News & Kajadian


WhatsApp Online Chat!