Tentang Kami

Wuqiang County Huili orat Co. Ltd, didirikan dina 2008, sarta ieu lokasina di wuqiang county, hengshui, Hebei china. Dasar produksi pangbadagna taun orat jandela screen.With pembangunan, geus jadi hiji perusahaan terpadu kalayan panalungtikan sarta pamekaran, produksi, jualan, ékspor sarta gawé babarengan. Ku mesin inspeksi lawon badag, mesin shaping jeung produksi canggih sedeng-ukuran alat lianna.

Perusahaan specializing dina produksi produk orat. Urang kudu leuwih ti 150 pagawé. Kaasup 7 personil teknis. Simkuring boga sorangan alat produksi canggih urang, 5 sét garis produksi PVC benang orat, 70sets mesin anyaman. Kaluaran layar serangga orat dina 270, 000 méter pasagi per bulan, benang orat dina 1800 métrik ton per bulan, kami geus dijual produk urang nepi pasar domestik jeung internasional. Kalawan kualitas na stabil alus teuing jeung harga lumrah, loba dipaké di industri, tatanén, peternakan, hortikultura, arsitéktur jeung widang séjénna, ngarasakeun reputasi alus betah tur mancanagara.

Kami komitmen ka inovasi, produk-kelas munggaran, sarta jasa-kelas munggaran. Simkuring miharep pikeun ngadegkeun partnership jangka panjang kalayan klien ti sakuliah dunya, sarta babarengan ngawangun industri orat kuat.



WhatsApp Online Chat!