Panas diobral warna abu tensile tinggi layar orat jandela laleur

jéntré produk

Tags produk

tipe:
Panto & Jandela layar s, Userboxtop ninun
Tempat Asal:
Hebei Province, Cina (Daratan)
Ngaran brand:
HuiLi
Jumlah modél:
18FWS06J
Layar Netting Bahan:
kaca orat
warna:
Hideung, Gray, Arang, jsb
bolong:
18 × 16, 18 × 14, 20 × 20 20 × 22 24 × 24, jsb
Kabel:
0.28mm
bahan:
33% orat + 66% PVC
fitur:
buktina serangga
beurat:
80g - 150g / m2
Widest:
3m
panjang:
10m / 30m / 50m / 100m, jsb
sampel:
bebas

Bungkusan & Taliwang

Rincian bungkusan
Waktos pangiriman
15 poé

Panas diobral warna abu tensile tinggi layar orat jandela laleur

 

Perkenalan produk

Screening serangga orat  is woven from PVC coated single fiber. Orat screening serangga ngajadikeun bahan idéal dina wangunan industri jeung tatanén tetep tandang laleur, reungit jeung serangga leutik atawa keur kaperluan ventilasi. Layar orat serangga nawarkeun sipat alus teuing lalawanan seuneu, résistansi korosi, résistansi panas, beberesih gampang, ventilasi alus, kakuatan tinggi, struktur stabil, jsb

 

spésifikasi

 

orat serangga layar  
bolong beurat material tipe anyaman Lega panjang warna
18 × 16 120g PVC benang orat coated ranginang polos 0.5m mun 3.0m

30m / 50m,

100m / 200m / 300m, jsb

Hideung / Gray,

Bodas / Héjo / Brown

115g
110g
105g
100g

 

Fitur

  • Dirancang tahan hawa uyah, haseup industri jeung sakabeh iklim
  • Gede pikeun jandéla, panto, porches, gazebos sarta kamar layar
  • moal crease, lembang atanapi unravel
  • Tahan ka seuneu jeung korosi
  • Ngajaga lembur ngalawan serangga jeung hama lianna
  • Instalasi téh gancang jeung gampang
  • Ukuran bolong nya 18 x 16
  • Bolong gambar ditémbongkeun téh teu skala

 

Aliran produksi

 

Bungkusan & pengiriman barang

Orat Jandela layar Rincian Packing,

 

 

Baku pakét: kantong plastik pikeun tiap roll, teras 4/6/8 gulungan dina kantong anyaman.

Ku jalan kitu, karton atawa Usuk nyaeta ok.

 

test Laporan

 

Émbaran parusahaan

  • Wuqiang County Huili orat Co. Ltd, didirikan dina 2008.
  • Urang  téh specializing dina produksi produk layar orat.
  • 150 pagawé di total. 
  • 8 sét PVC garis produksi benang orat.
  • 100 sét mesin anyaman.
  • Kaluaran layar orat téh 70000sqm per poé.

Taros Kami

 


  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • WhatsApp Online Chat !