orat Roving

Kami comprehensively ngalamar hiji rentang unparalleled tina langsung Roving. The roving ditawarkeun ku kami geus weaved ku tanaga deft urang, nu mastikeun yén ieu téh di tara mibanda standar industri diteundeun. roving nu ditawarkeun nyaéta sadia dina spésifikasi variatif. Salian ieu klien kami hargana bisa avail ieu roving ti kami dina spésifikasi béda dina harga pohara affordable.

 Asép Sunandar Sunarya kami produk kualitas punjul ngawengku hiji kempelan ekslusif tina Serat Roving. roving nu ditawarkeun keur weaved ku professional terampil kami nganggo bahan kualitas pangalusna anu urang procure ti nu ngical paralatan paling otorisasi industri. Ogé, ieu téh dirancang dina tara jeung norma kualitas industri jeung dijieun sadia dina ukuran béda di ongkos paling lumrah.

 Produk anu cocog pikeun sagala rupa FRP Hull. Produk has anu korsi, tank cai, patempatan mobil, bahan wangunan, wares Saniter, tank gudang jeung saterusna. Unggal roll roving langsung nutupan ku mémbran shrinkage atanapi teken mémbran, teras disimpen kana kotak karton atawa disetel dina Usuk. Unggal Usuk tiasa tumpukan 48 atanapi 64 gulungan. Unggal beurat roll nyaeta 15-18kg. Hal ieu bisa ngaronjatkeun roll beurat nurutkeun syarat customer. Usuk tumpukan henteu bakal jadi leuwih luhur ti 2 lapisan, kotak karton wajib henteu bisa leuwih luhur batan 5 lapisan.

 


Pos waktos: Apr-28-2018

WhatsApp Online Chat!