orat Roving

Orat roving langsung ieu coated ku sizing basis silane tur cocog sareng résin jenuh, résin vinyl, sarta résin epoxy. Ieu dipaké pikeun ngahasilkeun gratings, rupa rod na propil sejenna.

Fitur produk:

1. fuzz minimal mangsa ngolah
2. Fast baseuh-kaluar jeung baseuh-liwat
3. dispersi serat Good sarta sipat mékanis komposit tinggi
4. untaian gampang dibuka pikeun ngalaan filaments maranéhanana jeung minimal digawé
5. High kakuatan
6. Komo payout tegangan
7. laju low of abrasion garing leuwih creel titik kontak

Mangpaat utama kaasup pabrik pipa FRP rupa diaméter, pipa-tekanan tinggi pikeun transisi petroleum, kapal tekanan, bak gudang, sarta, bahan insulasi kayaning rod utiliti na tube insulasi.

 

orat Roving - produk ieu sababaraha tungtung orat kontinyu (gratis splice) benang filamén olahan onto reels baja kapasitas tinggi. Bala kaca husus anu kompléks di alam sarta merlukeun syarat processing tepat. Produk ieu sadia dina serat sapertos KEVLAR na ARAMIDS lianna. Pamakéan utamana aya dina kawat ignition otomotif salaku bahan inti jeung kabel telekomunikasi. Orat bala nawiskeun kawat & sambungan kabel pasar kualitas luhur, kinerja tinggi na biaya-éféktif.

Orat roving mangrupakeun jenis serat gelas husus nu bisa nolak erosi zat basa kayaning semen. Ieu bisa dipaké pikeun nguatkeun semén (GRC), gips jeung bahan anorganik sarta organik lianna, sarta éta idéal pikeun baja tur asbés di non-beban-bearing komponén semén alternatif. kinerja produk di garis kalawan standar nasional jeung industri, résistansi alkali pikeun minuhan Amerika PCI (Prestressed Beton Society) jeung sarat GRC publikasi International Association.

Langsung Roving kompatibel jeung résin thermosetting, kayaning poliéster jenuh, vinyl éster, epoxy na résin phenolic. 

Langsung Roving geus loba dipaké pikeun widing filamén na Pultrusion, ngahasilkeun anyaman roving na fabrics multiaxial. aplikasi nu gaduh pipa FRP, pembuluh tekanan, grille, bak kimiawi jeung saterusna.


Pos waktos: Apr-28-2018

WhatsApp Online Chat!