orat patches perbaikan layar jandela

Nami Produk: orat layar jandela patches perbaikan

Perkenalan ringkes kana Produk:

orat jandela patches perbaikan layar dijieunna tina plastik-coated serat gelas monofil ngaliwatan anyaman na setting panas. Ieu mangrupa bahan idéal pikeun laleur-buktina, reungit-bukti sarta ventilasi dina wangunan industri jeung sipil, anu boga kaunggulan beredar kayaning seuneu-buktina, korosi-tahan, tahan tiis, panas tahan, nu teu keyeng, buka bulukan atawa buka renget-didahar, sarta gampang pikeun ngabersihan jeung ngumbah kalawan struktur stabil, ventilasi desirable, hirup layanan lila, kakuatan tinggi sarta bending-tahan jsb ..

Spésifikasi tina Produk: patches perbaikan orat layar jandela

20 ku 20 bolong / inci, 20 ku 18 bolong / inci, 18 ku 18 bolong / inci, 18 ku 16 bolong / inci, 18 ku 14 bolong / inci, 16 ku 16 bolong / inci, 16 ku 14 bolong / inci, 14 ku 14 bolong / inci jsb

Kelir tina Produk: Gray, Hideung, Bodas, Héjo, Konéng jeung Grayish Yuda.

Lebar tina Produk: 5 "-114".

Catetan: The kelir, lebar tur panjangna ti gulungan bisa disebutkeun ngaropéa tur diolah dumasar kana sarat tina klien.

 


Pos waktos: Apr-28-2018

WhatsApp Online Chat!