Orat patches perbaikan layar jandela

Orat layar jandela perbaikan patch ogé ngaranna orat perbaikan Screen Kit, Self Cipayung Screen patch, perbaikan layar patch, orat layar patch.

Napel dijieun patches orat dipaké pikeun liang perbaikan sarta lawon dina layar jandela atawa panto layar. Taya parabot diperlukeun. 5 Pek Bahan: orat Warna: Arang Self lengket layar perbaikan patch ngahontal: 3 "Width: 3" dipaké pikeun ngalereskeun liang na lawon dina layar jandela atawa panto layar Taya parabot diperlukeun. Carded.

Kumaha carana ngalereskeun layar torn

1: Potong kaluar liang

Motong liang pasagi sabudeureun cimata nu maké straightedge sarta péso utiliti seukeut. Tetep liang sakumaha leutik sabisa jeung ninggalkeun sahenteuna 1/2 di. Layar heubeul gigireun pigura logam.

 

2: lem on patch dina

Motong patch of orat layar nu bakal kuir 1/2 di. Leuwih unggal ujung. Iklas kertas lilin di handapeun layar jandela tetep lem ti nempel kana workbench nu. Puseur patch dina leuwih liang, nerapkeun bead of lem sabudeureun liang, sarta nyebarkeun lem ngaliwatan patch na jandela layar maké iteuk kai datar.

Lamun nuju fed up jeung reungit buzzing sabudeureun sirah anjeun sarta ngajaga anjeun dihudangkeun sagala wengi, kumaha ngaropéa layar? Patches bakal katingali tur tiasa kasampak bit kampungan, jadi lamun cimata nu gede atawa layar aya dina wewengkon kacida ditingali, ngaganti sakabéh layar. Upami teu kitu, nyandak 20 menit sarta ngan patch liang.

Lamun layar anjeun orat (dinya gé ngarasa kawas lawon), mésér 1/2 ft. Of orat anyar screening kaluar roll teh di toko hardware atawa puseur imah atawa menta hiji cutoffs leutik sababaraha. Ogé nyokot boh mangrupa lem dumasar karét-atawa Super lem gél. Lajeng tuturkeun Poto 1 jeung 2. konci ka perbaikan nice-pilari anu nyekel straightedge nu pageuh ngalawan workbench jadi Anjeun bisa nyieun cutout bersih (Poto 1).

Lamun saena hiji layar aluminium ku liang leutik, meuli kit patch dina toko hardware atawa puseur imah. Bakal ngandung sababaraha precut 1-1 / 2-di. patches kalawan uli preformed nu nyepetkeun langsung ka layar.


Pos waktos: Apr-28-2018

WhatsApp Online Chat!