Poliéster Pleated bolong Pikeun Plisse

Bubuka orat & poliéster Pleated bolong keur Plisse System:

The bolong pleated dijieunna tina orat jeung warna polyester.The téh hideung jeung kulawu normal nu nyandak leuwih permeation lampu jeung ngajadikeun kamar beuki caang.

Hal ieu ideally cocog keur ngageser plisse Sistim layar serangga panganyarna pikeun panto na jandela.

Lamun henteu dina pamakéan, éta gampang disimpen jauh kana perumahan pelindung anu ngajaga bolong anu bersih, kawih jeung aman ti karuksakan.

Butuh saeutik kamar di sisi jandela atawa panto, nyieun panto na jandela lega. layar eta dijalankeun mulus tur aman. Aya gaya retracting sarta éta gampang pikeun barudak buka.

Catetan: bolong ieu buktina seuneu, nalika aya seuneu, éta téh leuwih aman tinimbang bahan lianna.

Spésifikasi of orat & poliéster Pleated bolong keur Plisse System:

Bahan: 60% PVC, 21% poliéster, 19% orat

Narilep Jangkungna: 15-20mm

Kapadetan: 18 * 16 / inci

Beurat: 100G / M2;

diaméterna benang: 0.28-0.32mm

Kelir: Gray tur hideung

ukuran baku: 1.8M, 2.0M, 2.3M, 2.4M, 2.5M, 2.7M, 3.0M

Baku panjang: 30m

Poliéster Pleated bolong keur Plisse


Pos waktos: Apr-28-2018

WhatsApp Online Chat!