Taros Kami

Wuqiang County Huili orat Co., Ltd

alamat

Jieguan Wuqiang County Hengshui, Hebei Province, Cina

Surélék

admin@huilifiberglass.com

huilifiberglass@hotmail.com

telepon

Tel : + 86-318-3731676

Fax : + 86-318-3731677

telepon: + 86-15203284666

WhatsApp : + 86-15203284666

jam

Senén-Jumaah: 9 enjing ka 6am
Sabtu: 10am mun 2pm
Minggu: Ditutup

Hoyong Anjeun gawekeun AS?


WhatsApp Online Chat!