Babagan awake dhewe

Wuqiang County Huili fiberglass Co. Ltd, iki diadegaké ing taun 2008, lan dumunung ing wuqiang kabupaten, hengshui, Hebei China. Ing basa produksi paling gedhe saka taun fiberglass jendhela screen.With pembangunan, wis dadi perusahaan terpadu karo riset lan pangembangan, produksi, dodolan, ekspor lan kerjasama. Kanthi mesin pengawasan kain gedhe, mesin mbentuk lan produksi majeng medium-ukuran peralatan liyane.

Perusahaan sing spesialisasine ing produksi produk serat. We kudu luwih saka 150 karyawan. Kalebu 7 tenaga teknis. We kudu dhewe peralatan produksi kita maju, 5 set line produksi PVC tenunan fiberglass, 70sets mesin dirajut. Output layar serangga fiberglass ing 270, 000 meter saben sasi, tenunan fiberglass ing 1800 meter ton saben sasi, kita wis didol produk kita kanggo pasar domestik lan internasional. Kanthi sawijining kualitas stabil banget lan rega cukup, digunakake digunakake ing industri, pertanian, peternakan kewan, horticulture, arsitektur lan kothak, seneng reputasi apik ing ngarep lan luar negeri.

We are setya kanggo inovasi, produk-kelas kapisan, lan layanan kelas kapisan. Kita ngarep-arep kanggo netepake kemitraan long-term karo klien saka kabeh ndonya, lan bebarengan mbangun industri fiberglass kuwat.



Tampilan Online Chat!