Poliestër Pleated Mesh Për Plisse

Prezantimi i rrjetë tekstil me fije qelqi dhe poliestër Pleated për Plisse Sistemit:

Rrjetë pleated është bërë nga lesh xhami dhe ngjyra polyester.The është e zezë dhe gri normalisht që mundëson më shumë depërtim dritë dhe i bën më shumë hapësirë ​​të ndritshme.

Ajo është e përshtatshme në mënyrë ideale për të fundit rrëshqitje plisse sistemit ekran insekteve për dyer dhe dritare.

Kur nuk është në përdorim, ajo është ruajtur lehtë larg në një strehim mbrojtëse që mban rrjetë të pastër, të padukshme dhe të sigurt nga dëmtimi.

Ajo merr pak hapësirë ​​në anën e dritare apo derë, duke derën dhe dritaren gjerë. Ekrani është operuar normalisht dhe në mënyrë të sigurtë. Nuk ka asnjë forcë retracting dhe ajo është e lehtë për fëmijët për të hapur.

Shënim: kjo rrjetë është një provë zjarri, kur ka zjarr, ajo është më e sigurt se çdo material tjetër.

Specifikimi i rrjetë tekstil me fije qelqi dhe poliestër Pleated për Plisse Sistemit:

Material: 60% PVC, 21% poliestër, 19% Fiberglass

Palosur Lartësia: 15-20mm

Densitet 18 * 16 / inç

Pesha: 100g / M2;

diametër fije: 0.28-0.32mm

Ngjyrat: gri dhe e zezë

madhësive standarde: 1.8 milion, 2.0m, 2.3 milion, 2.4, 2.5, 2.7 milion, 3.0m

Gjatësia standarde: 30m

Poliestër Pleated rrjetë për Plisse


Ora Post: Apr-28-2018

WhatsApp Online Chat!